Zgodba.

Kot vsaka prava zgodba o uspehu se je tudi ta začela v domači garaži. Z nekaj orodja, strojev in ogromno strasti do izdelovanja modelov. Euroform je družinsko podjetje katero je luč zagledalo leta 1992. S kvalitetnimi izdelki in profesionalnim pristopom smo se dodobra uveljavili na področju bivše Jugoslavije. Kaj kmalu se je pojavila potreba po večjem prostoru, kar je privedlo do nove stavbe v bivši vojaški coni Majer v Črnomlju. Z nenehnim izpopolnjevanjem in trdim delov pa smo se razširili našo ponudbo in storitve ter postali prisotni že v več kot 15 državah. Naša cilj je postati vodilni proizvajalec modelov za betonske izdelke v svetu.

Proizvodnja

Na področju kovinske industrije smo specializirani za konstruiranje ter izdelavo visoko kakovostnih modelov za betonske izdelke. Skozi leta trdega dela smo zgradili zaupanje naših strank, kar nam veliko pomeni.

Storitve

Ponujamo vam strokovno prenovo ali predelavo vaših modelov na druge tipe strojev. Glede na stopnjo obrabe popravljamo pločevino, izdelujemo in namestimo nove sestavne dele. Samoumevno je, da vaš model vedno pregledamo glede poškodb in potencialnih tveganj pri odpravi napak.

Trgovina

Leta prisotnosti na tržišču so privedla tudi do trgovine tako da odkupujemo, obnavljamo in prodajamo stroje ter ostalo opremo v gradbeništvu vključno z rezervnimi deli.

Naš cilj

Da bi zagotovili uspeh in rast na trgu, nenehno vlagamo v posodobitev proizvodnje, usposobljenost zaposlenih in s procesnimi inovacijami dosegamo prihranke stroškov. V prihodnosti je naš cilj postati eden vodilnih proizvajalcev modelov za betonske izdelke v Evropi.

Euroform d.o.o.

Majer 20A
8340 Črnomelj
Telefon: +386 (0)7 30 52 700
Mobilni: +386 (0)41 671 385
Fax: +386 (0)7 356 63 09 ​
e-pošta: info@euroform.si

Socialna omrežja

(c) Euroform d.o.o., Oktober 2019
Avtorji: ViDIT