EUROFORM MODELI

Betonski bloki

Betonski bloki
Modeli za betonske bloke ne zahtevjo samo znanja in tehnologije izdelave ampak tudi dolgoletne izkušnje ročne izdelave. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave betonskih blokov v različnih izvedbah so Euroform modeli znani po zanesljivosti in dolgotrajnosti.

Robniki

Robniki
Bodisi vrtni, dvoriščni ali cestni robniki. Z našim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami ter upoštevanjem vaših želja bomo izdelali kakovostni model, ki je osnova za kakovostne izdelke.

Dimniški plašči

Dimniški plašči
Z veseljem vam bomo s svojim strokovnim znanjem in dolgoletnim izkušnjami na področju dimniških sistemov pomagali izbrati izdelek, ki bo za vas najbolj optimalen v vseh pogledih.

Kanalete in mulde

Kanalete in mulde
Površinske vode z dvorišč, vhodov, igrišč, vrtov ipd. je potrebno hitro in zanesljivo odvesti. Ravno temu je namenjena kanaleta z rešetko. Kanaleta pa mora dopuščati tudi enostavno in kvalitetno vgradnjo.

Škarpniki

Škarpniki
Sidrišče pobočij, ki služi preprečevanju zdrsa tal ali olepšanje javnih površin v mestih ter v svojem vrtu - aplikacije so neomejene.

Travne plošče

Travne plošče
Omogočite deževnici, da pronica v zemljo ter travi, da zraste. Travne plošče so odlična rešitev za vključitev narave v prostor

Betonske plošče

Betonske plošče
Z betonskimi ploščami boste polepšali površine okoli vašega doma kot so pločniki, sprehajalne steze, zunanje terase. Velika površina in majhna višina predstavljajo poseben izziv pri izdelavi katerega pri Euroformu rešujemo že vrsto let.

Posebni modeli

Posebni modeli
Z vašimi idejami in naše dolgoletne izkušnje bomo izdelali nove oblike. Možnosti so neomejene.

Euroform d.o.o.

Majer 20A
8340 Črnomelj
Telefon: +386 (0)7 30 52 700
Mobilni: +386 (0)41 671 385
Fax: +386 (0)7 356 63 09 ​
e-pošta: info@euroform.si

Socialna omrežja

(c) Euroform d.o.o., Oktober 2019
Avtorji: ViDIT