Zgodba.

Kot vsaka prava zgodba o uspehu se je tudi ta začela v domači garaži, z nekaj orodja in strojev ter ogromno strasti do izdelovanja modelov. Euroform je družinsko podjetje katero je luč zagledalo leta 1992. S kvalitetnimi izdelki in profesionalnim pristopom smo se dodobra uveljavili na področju bivše Yugoslavije. Kaj kmalu se je pojavila potreba po večjem prostoru, kar je privedlo do nove stavbe v bivši vojaški coni Majer v Črnomlju. Z nenehnim izpopolnjevanjem in trdim delov pa smo se razširili našo ponudbo in storitve ter postali prisotni že v več kot 15 državah. Naša cilj je postati vodilni proizvajalec modelov za betonske izdelke v svetu.

Proizvodnja

Delujemo na področju kovinske industrije in smo specializirani za konstruiranje ter izdelavo orodij – modelov za betonske izdelke v gradbeništvu.
V preteklosti pa smo delovali tudi na drugih področjih strojništva.

Storitve

Ponujamo vam strokovno prenovo ali predelavo vaših modelov na druge tipe strojev. Glede na stopnjo obrabe popravljamo pločevino, izdelujemo in namestimo nove sestavne dele. Samoumevno je, da vaš model vedno pregledamo glede poškodb in potencialnih tveganj pri odpravi napak.

Trgovina

Leta prisotnosti na tržišču so privedla tudi do trgovine tako da odkupujemo, obnavljamo in prodajamo stroje ter ostalo opremo v gradbeništvu vključno z rezervnimi deli.

Naš cilj

Iz dneva v dan se približujemo enemu in edinemu cilju, da kvalitetno in uspešno utrdimo položaj kot vodilno elektroinstalacijsko podjetje v Sloveniji. To je dosegljivo zaradi našega prepričanja, ker vsakemu uporabniku približamo energetsko učinkovitost, uporabo obnovljivih virov energije ter najbolj ključnega primera, da prispevamo k kvalitetnemu načinu življenja z manj negativnimi vplivi na okolje.

Euroform d.o.o.

Majer 20A
8340 Črnomelj
Telefon: +386 (0)7 30 52 700
Mobilni: +386 (0)41 671 385
Fax: +386 (0)7 356 63 09 ​
e-pošta: info@euroform.si

Socialna omrežja

(c) Euroform d.o.o., Oktober 2019
Avtorji: ViDIT